I'll get by.






Tiden bara rinner iväg.

Havre

*DELETED*

Större bild, ser ut som en havreskunk.

Jag flög nästan i taket när Robin B gick vidare i idol, haha. i luv him.

Jag ska spela tv spel och kika på Oth, efter det ska jag borsta tänderna och sova.

APU på måndag och fem veckor frammåt. olustigt.


Take a breath, just take a breath.

Jo, det är bra. Tackar som frågar.

Idag hände någonting som aldrig har hänt mig! Jag sov över! inte konstigt eftersom jag tydligen hade slagit av väckningen helt utan mening. Jag kollar alltid en extra gång sent på kvällen om den är på. Jag vet inte om det berodde på att jag såg dåligt igår eller någonting annat..
Jag trodde också att jag skulle dö på riktigt inatt. Jag mådde verkligen urkasst, jag hade ont överallt, hade feber så det var varken mysigt med eller utan täcke. Snoret rann kan jag också meddela för dom som bryr sig.

Jag har en fruktansvärd träningsvärk idag, från igår. Jag skulle väl inte tagit ut mig som jag gjorde när jag visste att jag var sjuk. Eller egentligen skulle jag varit passiv om jag vore smart. Men jag har inte haft någon frånvaro på gympan så sjukdom får inte bli ett hinder.
Uppvärmningen fick mig att må ännu sämre, kunde knappt andas. Min hals brände, mer än innan. Jag ville ha vatten men eftersom vi inte fick någon paus så. SEN tyckte jag inte att det var någon mening med att berätta för stefan att jag borde ta det lugnt när jag är sjuk för det hade han inte tagit hänsyn till. Eller så skulle jag inte fått vara med.

Tillbaka till idag så efter att jag hade sovit över tänkte jag ta en buss så jag kom lagomt till andra lektion men mamma ringde till hälsocentralen och dom skulle ringa upp halv tio eller halv elva, kommer inte ihåg. Vi gick dit iallafall och det var tur det. Jag har en inflammation i ryggen..våga fråga om det gör ont... Jag kan inte göra så mycket, allting suger.
Sen att min handledare inte har hört av sig gör att jag känner mig ännu mer bortglömd än vanligt.
Mamma ringde tusen gånger, tillslut så. Men dom sa bara att jag skulle vara där klockan 7 på måndag, dom visste inte vilken handledare jag skulle ha.. Visst känner man lusten att gå dit?
Sen att tjejen som var min första verkliga bästa vän nu är som död för mig är väl inte sådär jättekul. Jag visste redan dagen hon åkte att ingenting skulle bli som förr igen. Hon förtjänar inte att skrivas om egentligen, jag vet jag vet.
Men hon är förändrad och det är till något som jag inte är ett big-fan of.

På söndag är det farsdag, har väl grubblat lite..Men nej, jag ska inte skicka någonting lamt som ''grattis på farsdag'' Det är han inte värd. Eller kanske är det min osäkerhet, kanske feghet, you name it, som gör att jag inte tänker bry mig.
Eller bryr mig gör jag ju, jag kommer ju säkert ligga i sängen och gråta för att jag har ställt till det för mig själv.

Men ha du en bra dag, kväll kanske.




Var ju hos mormor i söndags.

I heljän.




Utsikten från mitt rumsfönster var mysig! ganska mycket!







Gick ut på en uberliten promenad, det var för kallt med gummistövlar och tunna kläder.

RSS 2.0