Angels on the moon

Jag är så dålig på att inleda mina inlägg och nu gjorde jag det tillochmed med en ursäkt. haaa haaa.

Mitt nya schema är lite halvtaskigt vilket gör att jag oftast inte är på humör när jag kommer hem. Jag är alltid elak och dum men jag är åtminstone medveten om det. huxflux, det är lätt att vara efterklok. Men familjen hade tur igår eftersom jag aldrig kom hem. Efter skolan åkte jag direkt med Sofia och Bella till valbo för att laga mat, plugga och se på film. = ris & wookade grönsaker, Matte, Barnhemmet, Fredagen den 13:e. Maten blev aningen bränd för att någon smart jävel tryckte på P, haha. Bella och Sofia får komma på delad plats där känner jag.

På bussen hem var jag tvungen att dela med mig av iq-grej som fick mig att dö av skratt, haha trodde att jag skulle sprängas ett tag. Men okej .. säg spring och bil på engelska .. säg det snabbt så att det sitter ihop.

1. det blir ett snuskord
2. det blir en vidrigt kul dialekt

Jag har lovat att klippa och färga Kajsas jäkla hår ikväll (jag är trött, grinig och har ont i halsen).

cialong


Helvete.

Ja, helvetet är min bästa vän och just idag är vi ihop. Livet är skit såsom skolan och allt det där andra som gör livet värt att leva.

härrå


första skoldagen

Hela natten var orolig för min del, jag låg på helspänn hela tiden och fick rus i kroppen av minsta lilla ljud. Sen på morgonen vid 6 så hörde man mamma och peter ute i köket med den där jävla kaffe bryggaren som väsnades, glas som slog i bordet samt dörrar som öppnades och stängdes. Jag tog mig upp ur sängen tio i 8 och duschade ( varför skriver alla att dom hoppar i duschen? vem fan gör det egentligen? ). Efter duschen spacklade jag till fågelskrämman och fipplade med håret. Någon större förändring blev det inte. (svårt att ändra på sånt man är född med).
Frukosten kastade jag i mig (nej jag tuggade lugnt och fint). Börjar för övrigt bli för många parenteser här ..

Jag och Jeannine promenerade till skolan tio i nio och med rekordfart tydligen! (25 minuter!) Det första vi såg utanför skolan var såklart dom 2 bästa, Bella och Sofia :) för jävla sorgligt att vi splittras .. kommer sakna sönder mig efter er.
Klassen, vad har jag att säga om den? dom från A känner jag mig skapligt trygg med, finns dock undantag med dom som ser ner på mig och upp på sig själva. Jag ska försöka ge den nya klassen en chans, måste ..
Schemat är för jobbigt för att fungera + ett år till med dracon .. FAN jävla FAN.
Det hände inte mer än att vi fick böcker, lådnyckel och plats i klassrummet. Så vi fick sluta vid 12 tror jag det var och då tog jag och Janne en promenad hem igen. Nu ska jag knyta ihop säcken lite snabbt för att berätta hur duktig jag har varit idag! Promenad till och från skolan, tränade på eftermiddagen och gick 4,5 km i hemlingby alldeles nyss! det ni!



Nya panic at the disco, löööw it!

Idag har jag även hunnit lyssna igenom lite nostalgimusik :)

Taking back sunday-Makedamnsure
The all american rejects-Swing swing
Tiger lou-Sam as in samantha, samt oh horatio.


Min vecka

Började dåligt men fick ett hyffsat lyckligt slut (måste jag säga). Eftersom jag nu ska fokusera på allt som är bra istället för tvärtom så hoppar jag över det som var dåligt. I fredags åkte jag och mamma till valbo, det var så himla bra. Jag vet inte hur många år sen det var sist vi var ensamma. Jag fick den tid jag behövde och hittade 2 tröjor och 2 linnen :) och eftersom min mamma är den bästa så köpte hon en peyton tröja till mig för ett par veckor sedan (<3).
Efter rundan i valbo så åkte vi runt och kollade i lexe, kyrkogården och på ove.
Det kan hända att jag framstår som ganska tjurig, elak och otacksam men även om det inte syns så ska det vara tvärtom. Jag kan inte lägga band på mig själv när jag är trött, sliten och när tålamodet svabbat iväg. Dryga människor kan förstöra en hel dag (tamejfan) .. Det räcker med en kompis som är tjurig för att dennes liv är dåligt och blabla. Ta fan inte ut det på mig, jag har mitt eget att stå i. Aldrig skulle jag tänka tanken att medvetet skriva sms om hur jävla synd det är om mig och att alla hatar mig, samt att jag inte har någon. skärpning för fan.

Igår kom dom 2 bästa till mig iallafall :) det var skoj. Vi hyrde tre filmer (Benjamin Buttons otroliga liv, Fredagen den 13:3 och barnhemmet.) vi han dock bara se på Benjamin ..  När dom åkte/gick hem så kikade jag på friidrott sen blev det alldeles för sent för min del. Hade ställt klockan på 8 men jag stängde av när den gick igång, haha. BLÖH, vill verkligen inte att skolan ska börja. Men satan står här i hallen och påminner mig om hur jävligt det kommande året kommer bli, tack satan.

1 år idag.



Idag var det kalas för lilltossan här :)

Helgen var helt okej, jag kände mig avslappnad och fick det andrum som jag behövde. Vi passar på det negativa och slänger direkt över till det som var positivt. Jag har jobbat en hel del faktiskt och det gav bonus. 300 rikare, haha.
Jag tycker faktiskt inte alls om att ta betalt när jag jobbar för dom jag känner, det känns helt fel eftersom jag gör det helt frivilligt. För att förtydliga ''jobb'' så drog jag ut en massa träd från skogen och skickade det till ''klingan'' som sågade itu träden till ved. Därefter fick jag bära in allt i vedboden. Näe, det är inte slut än. Det låg ungefär 15 träd på gården som jag fick ta itu med handsågen. åååh, fick mjölksyra ner i tårna nästan men otroligt nog har jag inte träningsverk!
Dessutom fick jag jobbigt jävla jobb förra helgen med. Jag arbetade i en bastu med en massa plankor som skulle läggas på ett speciellt sätt. Fint bliddere.

Marion Cotillard & Katy Perry



Är det någon som hajar poängen?

Senare idag åker jag tillbaka till hedesunda och tar det lugnt :) att befinna sig i ett hus med hundra meters avstånd till nästa granne är inte helt fel ibland. Men på nätterna kommer skogsspökena och rasslar i husplasten och drar händerna på sovrumsfönstret. Är man riktigt smart så laddar man upp med en bra skräckroman som i mitt fall blir sista boken i millenium-triologin, luftslottet som sprängdes. Om inte Stieg Larsson var tvungen att dö så jävla plötsligt så hade han förmodligen kunnat skriva en hel rad böcker till, vilket hade fått mina mungipor att stiga lite högre varje kväll.

Kelly Clarkson-Already gone har varit en såndär veckoplåga som har förföljt mig överallt.

been there, done that, got the t-shirt.

Hej alla! haha som om det skulle vara någon som fortfarande läste den här gamla ursinniga bloggen :)

Jag har ögnat igenom fourminutes-bloggen ett tag nu och fick helt plötsligt ett återfall. Den var inte så pinsam som jag hade förväntat mig att den faktiskt skulle vara. Jag menar, jag har ju faktiskt utvecklas och mognat lite under den här tiden som jag har varit borta från blogg.se.  (det här inlägget lär då bli dåligt pinsamt i framtiden) ..

Det kan vara så att jag hamnade i en 100-publicerade-inläggs-kris på blogspot.com. haha, jo men faktiskt. Jag överöser bloggen där med en massa onödig fakta (precis som nu, förlåt) skärpning och dra i kragen!

Jag kan i alla fall meddela att ingenting BIG har hänt sedan jag sist var här. Det skulle då vara att jag hamnade i en svacka efter jul och nästan vägrade gå tillbaka till skolan. Som tur var hade jag vänner som stöttade mig och fick mig back on the traintrackts. Jag vet, det betyder tandställning och det var meningen att det skulle vara kul.
Surething, skolan är en jobbig grej men jag har lärt mig att det är bättre att blicka framåt och use som brain.

Igår eller snarare inatt så smög Nathalie in i mitt rum och störde min nattliga läsning .. hon vägrade sova själv och gav mig ett ultimatum att antingen sover jag med henne i hennes rum eller så stannar hon i min säng. Jag hade inte krafterna att sparka ner henne från sängen och mitt tjatande om att hon skulle dra hade ingen som helst verkan.

Vi pratade i kanske en timme om allt i stort sett och då kom jag på mig själv att vi faktiskt är jävligt lika. Förutom att hon gick i lilla gruppen i engelska! haha, <3 hennes lärare hade sagt ''jag tror inte riktigt att du vet vad du pratar om''.


Och det kanske är så att jag har blivit lite svag i benen av Noomi Rapace som är på bilden. Och eftersom jag är så djupt förälskad i Millenium-triologin så var jag tvungen att kasta ihop någonting eget.




RSS 2.0