Just like rain.

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Allt suger verkligen, det finns ingenting som är bra.. srsly.
I tisdags hoppade jag av skolan...igen. Samma sak hände förra året, skapligt fail man är.
Jag grät när jag packade mina väskor, jag tyckte så mycket om skolan, lärarna, lektionerna också egentligen! Men ändå var det nånting som var fel.
Det blev ännu jobbigare när alla lärare skulle fråga ut mig om varför jag skulle sluta, dom ville väl självklart hjälpa mig och få mig att stanna. Det funkar inte så. Låt bli och fråga och låt mig gå, jag får skylla mig själv.

-Jag som tyckte du verkade vara en sån trevlig flicka.
Kerstin hann bli min favoritlärare där.

Jag ville bort därifrån så fort som möjligt, medans dom andra var på lektion. Känns så jobbigt att släpa en massa väskor och se dum ut inför alla. Jag lyckades väldigt bra med att se dum ut iallafall men bort därifrån kom jag inte på ett tag..
Jävla föräldrar.. Jag ringde mamma redan dagen innan så hon skulle ha tid på sig att fixa skjuts till mig men hon fick inte tag på pappa förrän sent på morgonen, typ vid nio. Mamma ringde sen och sa att Maria jobbade men att pappa kanske kunde ta bilen på lunchen och hämta mig. Jomen visst, då ringer pappa och säger att Maria kan hämtar mig på eftermiddan, jaha. Varför kunde han inte ta det på lunchen?!.. Jag frågade inte, jag kunde som lista ut det själv. Han hade druckit, VID LUNCH. Seriöst, vilken jävla idiot. Fan vad jag hatar han.
Han ringde mig flera gånger sen och dryga ner sig, så jävla jobbigt när han är onykter. Som om min dag inte redan var urusel?  Sen sa han att han var tvungen att lägga på för ''elektrikern'' kom. Det var inte alls sant. Det var hans suparpolare. Hyggligt, verkligen.
Han ringde mamma sen och var jätte dryg, han sa att han skulle ha bensinpengar av henne för att Maria skulle hämta mig.  Ohja, min pappa är en idiot. Men mamma hade lagt fram pengar på bordet som jag skulle ge Maria när jag kom hem. Men det fick jag inte chansen till eftersom hon inte ''kunde'' hjälpa mig upp med grejerna. Seriöst.. Så jävla taskigt.
Som om inte jag fick ont i ryggen av att bära allt då? hon var inte den enda som hade haft tunga väskor över axlarna..
Och hon påstod att hon hade så mycket grejer i bilen som hon var rädd om, MEN LÅS BILEN DÅ? vilket jävla cepe.
Patrik och hans kompis fick hjälpa mig att bära upp grejerna. Helt sjukt vad irriterad jag blev, jag sa inte ens tack för skjutsen. ''Hör av dig nåndag'' ohja, in my ass.

När jag väl kom hem så kände jag mig inte det minsta välkommen. Jag kanske har mig själv att skylla, ja det har jag nog. Pappa är säkert jätte besviken på mig, det lät så när han ringde iallafall. Jag har försökt så länge att få honom att vara stolt över mig men jag fixar det inte. Och mamma blir arg på mig hela tiden för att jag är ett ''psykfall''.
Jag behöver minsann en kurator hit och dit enligt henne, skulle det lösa mina problem? Vem har någonsin vandrat lycklig från en kurator? Gå till någon som låtsas bry sig? Jag läker hellre mig själv, tack.
 
Jag hade inte ens mitt rum kvar när jag kom hem, det hade dom gjort till något slags förråd.
Men inte fan hade väl vi räknat med att du skulle komma hem såhär jävla tidigt och blablabla.
Näe, men jag har faktiskt inte dött heller.
Jag har grinat konstans sen jag kom hem. Jag trodde att allt skulle lösa sig nu när skolan började men fan, allt blev bara värre.  Att tänka på olika sätt att dö på är fan inte det minsta normalt. Det finns ingen livslust, det finns ingenting.

Och ingen jävel förstår att jag behöver sova, sömn är fan höjdpunkten med hela livet.
Mamma kommer hem vid 6 och ställer sig och diskar, skallrar med tallrikar och håller på. (eftersom jag inte har något rum så sover jag i vardagsrummet på soffan.) Jag hade lust att gå in i köket och kasta en tallrik i golvet och skrika på henne. Tillslut frågade jag henne om det inte fanns något bättre och mindre irriterande hon kunde göra klockan 6 på morgonen..?! Hon la sig i andra änden av soffan sen, jag kände mig inträngd och kunde inte sova i hennes höga andningar.. Jag låg vaken i en timme typ, sen kommer nathalie med sin jävla ungfan som skriker. Och hon pratar högt med mamma. Fan finns det ingen annanstans i lägenheten ni kan prata? måste ni sitta där jag sover. Dom satt verkligen i fotänden, jag kunde inte ens sträcka ut mina ben.. alltså fan. Då var det ju lika bra att gå upp.

Jag är så jävla trött på min familj, dom är så jävla oförstående och helt jävla rubbade.


2(x)ist




Anywhere you go, anyone you meet, remember that your eyes, can be your enemies.
I said, hell is so Close, and heaven's out of reach. But i ain't givin' up quite yet, i've got too much to lose.
Hold me down, sweet and low, little girl. Hold me down, sweet and low, and i'll carry you home.

The rain is gonna fall
The sun is gonna shine
The wind is gonna blow
The water's gonna rise
She said, when that day comes,

'look into my eyes, no one's givin' up quite yet, we've go too much to lose







Goodbye my lover

Jag hängde typ med tre killar och dom var mördare eller egentligen jägare fast dom jagade (dödade) människor.
Jag såg när dom dödade Linda, fan vad hemskt det var! och hennes kille, Alex blev helt förstörd. Jag dog typ!
Jag hade stått i en garderob medans det hände så domdär killarna visste inte att jag hade sett the accident.
Men dom berättade för mig att när dom har skjutit någon så syr dom igen kul hålet och sminkar över med foundation ( då vet tydligen ingen att det är dom ) haha.
Dagen efter bjöd en av killarna hem mig till hans place, han var skitsnygg! Seriöst, måste vart den finaste människan jag har sett! Men eftersom jag visste vad han ''jobbade med'' så vågade jag ju inte följa med upp.
Dom litade väl inte så fullt på mig eftersom jag kände offren typ, och då måste dom ju döda mig med?
Ja, det var iallafall inte värt att följa med han upp, hha.
Moa och hennes kompis Malin stog utanför hans port och dom blev min stora räddning! (han kan ju inte döda mig framför dom) det skulle bara bli fel osv.. Jag sa att jag skulle hem då blev han besviken och satte sig på knä på marken.
Jag gick fram till honom och typ pussade han men han gjorde motstånd, haha srsly! jag dog fan.
Men jag gick hem då iaf och nästa dag när jag vaknade så gick jag till fönstret och tittade ut. Domdär tre killarna som jag hade hängt med låg där utanför i en sopkonteiner, jävligt diskret! men eftersom dom inte hade fått in sikte på mig så hade dom tröttnat och somnat typ. Jag tog fram mitt gevär, jag hade ju världens chans!
Jag skjöt ihjäl den första killen sen den andra. Jag tvekade på den tredje men jag skjöt honom också.
Jag dödade min stora kärlek :(
Jag skulle gå ut med ''soporna'' sen och då kommer det fram två damer till mig och ger mig deras kort.
''Cafee nånting'' haha. Jag läste igenom det noga, för att inte verka vara en killer liksom. lolbever.
Jag trodde dom skulle döda mig fan, så jag följde med dom till deras cafee.
Jag letade efter nånting jag ville ha men det fanns bara 4 saker! haha och sen hade jag typ inte råd för allt kostade mellan 50 och 108!  Hon bah: Jag såg att du hade en 50 lapp!
Jag sa att det var busspengar för kvällen, sen gick jag.  Jag kände mig konstig och rädd efter att ha dödat 3 jävlar!
Men jag kom på sen att jag kanske kan komma undan ifall någon skulle komma på mig.
DET VAR SJÄLVFÖRSVAR. haha ye really.  Några dagar efter var jag hos en utländsk familj, dom hade kalas för sin dotter, hon fyllde typ fyra år. Jag hjälpte till med fikat och sånt. Sen såg jag några killar och dom hörde till dom där tre som jag tog hand om, haha. Jag fick syn på deras vapen och blev skitskraj! antagligen var dom där för att ta hand om mig!  Jag sprang upp för trappen och hämtade mitt gevär, jag försökte först gömma det i byxorna men vafan srsly, diskret eller?!  Jag tog första bästa påse istället och la i några leksaker så geväret inte skulle synas.
Jag gick ner för trappen med skakiga ben.

The rest is still unwritten eller

IDA SKULLE DÖDA IGEN , your choise.  haha awesome.

Ja och det här var alltså min tokiga dröm.

Moa hade pratat med mig om sin kompis malin, typ om hennes hår.
och så vidare, jag tog typ in allt som hade hänt den dan och det blev en dröm av alltihopa. himmel och pannkaka.

Sweet and low little girl.



Alltså jag blir nästan tårögd när jag tittar på henne. Så liten, så mysigt jävla söt!

Jag och Nathalie hade myskväll igår, ja det var mysigt! Vi kikade lite på Casanova, heath ledger är fan hur socker som helst. Vart lite sorgligt när jag kom på att det var han som dog nyss..
Efter filmen la vi oss, jag fick sova bredvid Zelina he he. Var så jävla rädd att jag skulle döda henne i sömnen, liksom rulla över henne (haha) säl. Jag vaknade flera gånger och kollade på henne, helt yr på morgonen sen.
Jag får fan aldrig sova, spelar ingen roll vart jag är.

Marie kom och hälsade på sen också, hon öppnade några dörrar inuti mig, haha!
''Får jag känna på dig? får jag ta på dig, ida?:)''
- VA?

haha hon menade inte ''ta'' TA! utan liksom, haha kan inte förklara det på ett bra sätt heller. Men iallafall så bad hon mig lägga händerna i knät och blunda, ta djupa andetag och slappna av.
Sen öppnade hon chakran, stavas det så?  Sen när hon var färdig med allt så sa hon att jag strålar av ljus nu, haha ye right.
Jag blev jävligt jävla yr efter och trött som ett jon, (jon kanon) :'D Hon sa att antingen blir man trött eller så blir man yber pigg och ja, vi såg ju hur det blev för mig.
''Du får inte glömma att stänga dörrarna sen när du ska sova'' hahah, nejdå marie!
Jag har så svårt att ta henne seriöst men ändå så säger hon så jävla vettiga saker.
Hon tog på mitt knä och frågade om jag hade ont nånstans, har jag inte alltid det? he he. Sen frågade hon om jag mådde dåligt över nånting? Hon frågade en massa om skolan och sånt. Alltså hon verkar fan veta allt, så egentligen borde hon inte fråga. Hon tog bort ett spöke från mitt rum förut också! ganska coolt, för efter så vart det hur lugnt somhelst i mitt rum och jag kunde sova någorlunda. Det var en gammal man som knappt kunde gå som spökade runt i mitt rum, haha o m g. StackarN. Vilse i idas rum, naaaaaaaaw.

august



Är jag inte snyggast i håret så säg.

Pippi longstocking it is.

briiing it

Jag är tydligen helt ute i svängarna och cyklar

men

o m g på bring me the horizon

nytt material

alltså

jävlar

Jag blir stum

wipe tears



Det kändes inge bra att åka från nytorp igår, men jag var tvungen.
Jag mår fortfarande dåligt och jag är rädd. Jag vågar inte prata med mamma, inte med någon annan heller.
Jag har märkt nånting konstigt sen i lördags och det har bara fortsatt. Jag sökte på internet igår och läste om det..
De kan tydligen vara allvarligt men jag vet inte.
Det stog att det kan vara cancer men fan, sällan? inte jag väl? nooooh, it can't be...


Jag grinade i bilen påväg hem igår, fan vad allt är dåligt. Sjukt jävla dåligt.
Jag missade ett samtal från skolan också, det känns heller inte bra.
åh, cutwrist.
wipe tears

sjukbever

Jag åkte tillbaka till Nytorp i söndags, men jag var inte piggast. haha pigg, haha piglet hhaha lolbever.
omen iallafall, vi kollade på film då på kvällen. Dendär med johnny depp, typ tweeny todd eller sweeny kanske den heter, haha vad vet jag. Den var bra, djup men bra ehe.
Som vanligt går det inte att sova på detdär jävla stället MEN VEM BEHÖVER SÖMN? INTE JAG NEJ NEJ NEJ.

Min grupp fick rida igår, . Jag tog Palett, så jävla sur och tråkig häst. Jag var inte på världens bästa humör jag heller ehe. Det gick segt, jag trodde nästan hästen var död. Sen bytte vi hästar och jag tog sudden (jävligt dumt)
Fan vad dåligt det gick, kände mig hemsk och pinsam. Det regnade och allt var bara fel. Det var inte hästarnas fel, det var mitt. Jag är så jävla kass på allt, jag kunde inte ens få sudden att galoppera. NEJ jag är inte lissen, inte jag inte.
Jag var helt slut efter detdär passet, lektionen? eller vad det nu kallas. Jag såg ut som ett helvete och jag mådde som ett.
Och sen kunde jag inte ens hämta palett från hagen, det skrev jag aldrig! haha fan vad kass jag är och så jävla rädd för hästar. Jag förstår inte själv varför jag går dendär linjen.. Ja, jag älskar hästar men jag kan inte med dom. Jag kan ingenting, outbildad är vad jag är. Därför jag går den linjen, juste. För att lära mig. cleverbever.
Jag duschade sen när jag kom hem, dränkte mina sorger i vatten <3
Jag mådde dåligare sen på kvällen så jag fick pronaxen av allo, den var effektiv haha. Jag kunde iallafall inte sova inatt, jävla tvåor. Vad är grejen att springa och skrika tre på natten? Vem orkar egentligen? Jag trodde min dörr skulle bli insparkad ettusen gånger. Jag somnade sen, otroligt jävla nog. Mardrömmar fick jag och vaknade av att jag grinade och höll på,  jag blidde lite rädd att någon hört mig, jag kan ha skrikit en del, lolbever.
Jag somnade om sen, gick upp halv sju som vanligt och gjorde mig i ordning. Skulle gå ner till frukosten och ser att alla korridorer är fyllda med äckligt jävla surströmmings spad. Fucking awesome!

Dom fick städa efter sig sen, hahahah typ ljuset på dagen..!
Jag åkte hem sen, Maria hämtade mig.
Nu sitter jag här och mår superdåligt, och att man har världens bästa familj hjälper ju inte heller.
Jag längtar fan tillbaka till skolan, redan. illa illa.

wWwwW

Jag blev moster igår, hihihiih.

jag är sjuk idag..


Och jag åker tillbaka till nytorp, buuh.

pass





Jag tänkte skriva värsta blogginlägget hära men det orkar jag inte, he he. Jag är sjukt trött.

Första dagen sög verkligen, ingenting gick bra och ah.. allt var fel. Men jag gav det en chans luul.
Andra dagen var det kyrkbåtsrodd.. Jag klantade till mig två gånger men egentligen var det inte mitt fel.
Jag ramlade bakåt i båten och gjorde illa mig, haha. Första intrycket på nya klassen var ju toppen eller hur?
Vi blev indelade i grupper och sånt, uh. Seriöst det var fan inte kul.
På torsdagen fick vi köra traktor he he, det var skoj som fan! Fast jag var lite rädd när jag skulle backa in den under tak, det var trångt och jävligt : (
Vi har bra lärare iallafall, hittills tycker man kanske det ehe.
Denhär veckan var alltså döjobbig, tyckte inte alls att jag fick sova nånting haha. Nästa vecka blir värre, fucking jävla lägerskola, guu vad tråkigt.  Pessimist är vad jag är, ingen aning har jag om hur det stavas heller.

Innan vi åkte hem igår stannade vi på en affär, jag köpte hårfärg (Y) röd är grejeN.

Sen fick jag världens välkommande av kewin darl <3
Han blev jätteglad när han såg mig så han visste typ inte vart han skulle ta vägen så han flög ner på golvet med armarna i kors och med världens surläpp! haha! Antagligen var han sur för att jag hade lämnat han.
alltså åh, jag dog.

Och mamma har flyttat hem till peter, jag med :( jag kommer bo där på helgerna, jag har tillochmed fått ett eget rum.
Älskar den stora sängen men iallafall, imorn åker jag tillbaka til nytorp.. fy flate.

Snart kommer kewin, vi ska leeeka he he

Disturbiaaah



Imorn är dageN
Och ja, jag har fått resfeber och ja, jag har fått fjärilar i magen. What for?

Men vi åker nångång före 11? tror jag åker med allo he he.
Jag ska vara uppe ganska länge och packa för jag kommer knappast hinna imorn, jag ska fan sova så länge som det är möjligt. Sista dagen jag har sovmorgon ju! boeg, vad jobbigt.
''Ro skall råda 22:30'' oh no, det känns lite konstigt.

Idag har jag pussat på kewin,  vad jag kommer sakna dig.
''Jag ska åka tåg till dg fast jag vet inte hur man gör''
<3

Skönt att komma härifrån ändå!

GÄV     LEE,  jävla snuskstad.

Jag ska knarka håkan tills jag doer
Och moa hör av dig, våldgästa whatevör! ta med dig dooleys bara, he he.

pusso!




Loerda




Jag, mamma och Nathalie åkte ner till cityfesten idag, he he.
Det blev en bob tröja iallafall ^____^ Sen var jag tvungen att köpa grejer till skolan SOM BÖRJAR PÅ MÅNDAG.
Shampo/balsam/dusch grejs/necesärer/idrotts kleder (fernando) hjerta hjerta.
Men jag har fixat gympa skor, block, pennor, badlakan, påslakan, gardiner och strumpor! haha, vad mer behöver jag?
Typ en ridhjälm kanske? gummistövlar och en cykel ._.
Sen blev det thai mat under ett tält, sjukt bra att det fanns tält eftersom regnet öste ner, he he.
Det åskade sen! uuh. Men jag köpte två snurror till mormor <3 Hon ville ha sånna förut men vågade inte ta med på bussen osv , haha söt!
Nathalie fick en Bob nalle av Sellim? bara för att han jobbade där.. och hon kände han.. fusk.
Sen ville mamma och nuno ha foppa tofflor (min stoersta fobi) hah.

Imorn måste jag pussa sönder kewin och säga hejdå

:( ( ( ( ( ( (

Jävligt dumt att jag inte hann träffa världens bästa bever, dummast!

CityfesteN he he he




Jag och Allo drog ner till cityfesten idag, jag kände att JAG BARA VAR TVUNGEN.
Jag har vart där varenda år och tänker fan inte missa det nu pga en bruten tå. he he.
Som jag sa förut nåndag, jag kan allt med lite vilja. haha.

Vi skulle åkt batman (skulle) he he , jag blev åksjuk bara när jag tittade på den.
och 30 spänn för att må illa i en vecka är inte värt?
Vi såg en söt liten snubbe i rullstol (mittenbilden) allo sa att det var min framtida man? haha.
Jag tror det jag med, jag får det som blir över! det som ingen vill ha!
no offense (du i rullstolen) För jag tycker verkligen jättesynd om dig och allt sånt och vill inte på något sätt humilijate dig.
 
Klockan sex spelade Amanda Jenssen, hon var faktiskt jävligt festlig!

Jag ska nog ner dit imorn igen och köpa en troeja, bob marley he he he.
Fan en hel skara hade en! jag vill ju vara som dom, förstår folk egentligen min ironi ibland?

Fredag

Denhär bloggsidan suger, för om jag ska svara på kommentarer (haha vilka kommentarer?) nej men då måste jag gå in på min egen blogg och då sparas min sida på datorn och jag vill inte att mamma eller någon annan här hemma ska läsa.  he he he.
Vad jag menar är att ingen ska ta illa upp om jag inte svarar, ni vet ju redan hur snäll och så jag är *angelface*


Igår fyllde pappa 42 år.
Han hämtade oss iaf och jag (glömde) säga Grattis. Sen svängde vi in till ica maxi, jag bah: oh no inte en omväg.
Men då skulle han ''köpa blommor'' PÅ BOLAGET. åh.. Jag blundade typ hela vägen dit, blev så jävla åksjuk.
Sen när vi väl var där så skulle alla hålla på och prata om mina tår och skoja en massa, jag fann då ingen större glädje i det.
Maria's (pappas tjej) bror kom sen med sin RÄDDA HUND SOM ÄR JÄTTESNÄLL.
Jag tyckte den var skitsöt, TILLS jag kom ut från badrummet.. Jag fick inte gå förbi hundjäveln och han småmorrade åt mig.
FAN I HELVETET VAD JAG HATAR HUNDAR (amazon är dock ett undantag)
Seriöst jag ville fan kasta en stol i huvudet på hunden
''Han tycker inte om folk som går konstigt''  Nehe, jag tycker inte om fuckface'ade hundar jag heller.

Pappa blev dragen, vilket ju är så jävla ovanligt. Så kuuul, för jag visste att det skulle bli såhär.

För övrigt ringde han nu imorse men jag sov, lite tur he he he fnizz.


Skolan börjar om tre dagar : ( ( ( ( ( ( ( ( (

Magiskt men tragiskt.

Idag är det cityfest och det känns lagomt illa för min del. Jag tänker då inte hppa ner på kryckorna dit.
Jag fick stödhjälp av mamma hit, där jag sitter nu..Hos min syster på en stol och..tycker synd om mig själv..!
Den sista veckan på mitt (inte alldeles för underbara lov) är FÖRSTÖRD.

Igår sågade  mormors kille sig i armen, blodbad fer sure. Och han som äter blodförtunnande.
:(stackars) Stackars mormor om hon kommer få leva ensam, det kan inte jag leva med.
Och när vi ändå är nere på botten så kan jag ju skriva att morfar snart ska dö, förut hade han bara någon månad kvar eller så. Jag och morfar har väl inga speciella band men det är väl tråkigt för hans del.
Sen har vi ju pappa, eller nej det har vi inte. Det finns ingen pappa här minsann.

Jag flyttar om sisådär 5 dagar om vi ska vara exakt, känns lagomt kul. Jag har inte ens alla grejer jag behöver och varken mamma eller pappa kan hjälpa mig. Jag får stå för allt själv, för jävla underbart.

Jag satt ute på balkongen och grät igår, vädret var så fint. Det var hösttecken all over the place, och corall kom helt plötsligt in i bilden.. <3  Jag tyckte helt enkelt synd om mig själv, igen.


Jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde.


Moa, ''vi blir dom som försvann''

SRSLY?!

Fuck nej
Jag har brytit min lilltå



</3



aj.

Vi är förlorade, vi två.

Sånna som du har inte känslor

Men du är det finaste jag vet.


Beaverface

Mamma kom nyss in och störde min helt alldeles underbara sömn!
Så gör hon fan alltid. Hon menar väl inget illa.. Bara det att jag inte kan somna om................

Ja, sen kom jag hem från Moa igår också.. Alltså, bästa veckan på lovet!
Det är så illa att jag drömde att jag busringde någon inatt, haha..
OCH SVÄRDET I STENEN! haha så jävla kul!
'Är jag inte hiskeligt ful pojk?'

Jag vet inte vad jag ska skriva, MOA ÄR BÄST , kanske? För det är hon.
Bästa beaver man kan ha <3
Om hon kan lyckas få mig att älska Håkan Hellström så kan hon lyckas med allt!

RSS 2.0