Muse-Con-science


smulge

Min födelsedag blev ungefär som jag hade tänkt mig. Min familj var där och hälften av Evas familj kom lite senare och det var allt. Till kvällen samlades vi i soffan med flickan och elden, det var ganska mysigt.
Jag är ändå ganska glad att det inte var fler som kom, jag har aldrig gillat hela centrumgrejen iallafall.

Idag ska jag firas av pappa, farmor och farfar, om han kommer och hämtar mig får vi väl se. Han kanske kör på en älg eller varför inte jultomten. Kajsa tänker inte följa med för att ja .. det känns sådär att åka själv alltså.

Nej nu måste jag klä på mig och gå till affären med mamma.


23.12.09

haha! förlåt men jag känner mig så fruktansvärt löjlig. Igår stod jag och letade kläder som jag skulle ha idag när vi skulle åka till pappa så ringer han och ställer in. Jag borde inte bry mig, jag borde vara van precis som mamma säger. Jag ska inte tro på något han säger, det bygger bara upp hopp som han senare kommer spränga sönder i småbitar som jag blir tvungen att städa upp och limma ihop.
Vi pratade också i telefonen idag och vad säger han? Att jag borde hälsa på farmor och farfar för att de börjar bli gamla och för att farmor knappt kan gå. Och varför har jag inte hört av mig? MEN varför i helvete har inte du hört av dig? din jävla soppa.

Imorgon är det julafton och jag skulle bara våga skriva här vad jag tycker om det.
Vi ''julhandlade'' idag, tidigt på morgonen men jag hittade ingenting förutom ett par vinterskor.
Kan inte någon bara förstå att jag inte vill ha julafton, jag vill inte fira den, jag vill inte, vill inte.
Jag vill åka långt bort och stanna där tills allt är över för jag vill inte ha något av det här.

Idag vill jag inte finnas, inte alls. Inte imorgon heller, inte nästa dag och inte nästa, inte nästa år, inte alls.

Julbussen

Fick jag åka med idag! det var jättemysigt faktiskt, två tomtar spelade keyboard och gitarr medans den tredje gick runt med godis till de som ville ha och delade ut tulpaner och reflexer. Jag log hela resan hem, stämningen var helt perfekt.

Jo, halvtidsbedömningen gick bra idag förutom att jag väldigt mycket ogillar ögonkontakt. haha det var faktiskt inte meningen att jag fäste blicken på hans ben ett par gånger, herregud. Jag lutade armbågen mot bordet med handen i ansiktet, Mm:ade ibland och sa det jag tyckte passade in. En såndär påtvingad situation, gilla läget.

Imorgon är det sista dagen i skolan och vi ska mötas upp i aulan vid tio, i think. Jag och Bella ska fanimej se Sofia när hon uppträder med teckenspråksgänget!

På onsdag ska jag och Kajsa tydligen hem till pappa och spela bingo. Vilket försök, vilket engagemang. Vi får väl tänka på att det är tanken som räknas. uppesittarkväll, det är tanken. Men det är också en väldigt obehaglig situation (situationsmissbruk) jag vet att jag kommer sitta tyst under hela kvällen, de andra kommer se glada ut och prata med varandra, ställa frågor som jag enbart ger korta svar till eftersom jag vet att ingen orkar lyssna iallafall. Det finns alltid något som är mer intressant. Säkert blir det så att de tänker fira min födelsedag på samma gång, också fint. Aldrig har dom kommit på min födelsedag, då jag faktiskt fyller år.
Men jag ska inte gruva mig i det, jag fyller ju bara barn.

Idag har jag käkat frukost två jävla gånger, verumfil och macka. Jag orkar verkligen inte laga mat :(

LAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGAAA tar ju SÅÅÅHÄÄÄÄÄÄR lång tid och nu ska jag sova.

snart.


öh, jag surfar inte bara på internet.





Jag blev klar med Jonas bok ''Jenny'' igår. Nu funderar jag över vilken bok jag ska låna imorgon, måste fylla på skafferiet under lovet. (måste höja min töntstatus ytterligare)

Iallafall så är det bara 2 dagar kvar i skolan! jag förstår att alla är helt hysteriska och helt glada över att det är lov men jag hade hellre gått kvar i skolan. Jag är fullt medveten om att jag är ''awkward''. Men faktiskt så ser jag fram emot julavslutningen på tisdag, vet inte varför, eller jo .. eller nej förresten.

En bra sak med förra veckan var nog halvtidsbedömningarna!
Jag gick ut i korridoren där han satt och väntade med armarna i kors, tillbakalutad med ena benet över det andra. Han log sådär jävla löjligt som bara han gör (för att det är så jävla löjligt.) Och så frågar han frågorna man inte orkar svara på. ''Vad är du bra på inom kursen?'' -Nej, jag vet inte. ''Jo, Ida det vet du.'' och så stirrar han och ler igen. Det går inte att förklara! Man vill gräva ner sig och stoppa sten i munnen för att undvika en lol-situation.
Samma sak med halvtidsbedömningen i omvårdnad, herregud vad lärare är jobbiga. Imorgon har jag en till halvtidsbedömning att se fram emot, svenska och engelska! haha usch, jag kommer dö. Hjärtat i halsen, pulsen på 500, andetag:0!

4 dagar kvar till jul (helvete och fy faaaaaaaaaaaan)
7 dagar kvar till 18 (hemska onödiga dag, helvete igen och en spygubbe)
11 dagar kvar till nyår (skfjsdkgföaloiejfkslal)

Och för att förklara bilderna = jag är så galen i muse att jag har graverat en ring med MUSE.
jag är awkward, weird, jag är galen. haha inte galen som i katy perry, förstå mig rätt för hon är ju cool.


tänd ett ljus för den som lämnat jorden

Jag kanske har sagt att jag inte tror på gud i ren protest bara för att han aldrig gör som jag vill eller lyssnar på vad jag har att säga och inte ger mig det jag vill ha. Men igår bad jag för någon, för att jag inte vill uppleva mer sorg och ondska. Jag önskade att min vän inte skulle behöva gå igenom det som absolut inte fick vara möjligt.
Gud lyssnade inte och nu finns du inte mer
jag är så ledsen, min vän.

Mållös


Muse - Dead Star

Reckoner | MySpace Video

JAG ÄLSKAR DIG!


11 december tvåtusen9

Nu är det fredag igen .. fredag igen .. dödslängtan igen .. igen .. igen .. och igen ..

Men det är ju tur att man har någon .. nej vad skriver jag, jag har ju ingen .. hm, varför skrev jag så?
Jag saknar Moa och vill att hon ska bo närmre, närmre som i 'här bredvid' liksom. Fan att Sverige ska vara så stort samtidigt som det är litet. Fan för avstånd och långa resor med illamående. Död på december som inte ens kan ge mig en centimeter snö. Slams på skolan som är ett vidrigt jävla ställe med hemska jävla människor.

Jag ska inte ödsla mer tid på de som inte förtjänar det. ( Som om någon skulle behöva göra sig förtjänt av min vänskap? det är väl tvärtom? ) Jag har alltid varit allas 2:a hands val, det är vad jag är, nödsituationen, den som man är med om alla andra är upptagna. Mitt liv är så himla fint, ja nästan vackert.

Hej osammanhängande text

Jag fattar inte varför jag pluggar sönder mig när jag ändå inte har någon använding för det sen. Betyg är betyg, vad ska jag med dom till? vad är det jag försöker bevisa? att jag duger? och för vem?
Jag vill ju inte ens ha det liv jag lever, tvingas leva. Det går inte att bygga på, det går att sparka på.
Sparka sparka sparka sparka, snälla sparka sönder och låt det inte resa sig igen.

fint, hej. och förlåt så hemskt mycket för att jag är lite mobbad, he he.


look the other way

usch, fattar inte ens hur jag orkar logga in här och skriva men ingen nice människa är ju inloggad och internet är faktiskt inte såå kul ändå, bara lite händigt. hade ju aldrig orkat skriva allt det här för hand, näedu.

Vi fick prova på yoga på gympan idag, det var ganska mysigt faktiskt. Sen var det bara att vakna upp och springa till bussen (fick världens jävla astmaanfall) haha, kunde inte andas och fick jättemycket slem och hosta, jorå visst är man tränad. Hann inte göra så mycket hemma så ''man'' fick bege sig tillbaka till skolan och se fram emot 2 lektioner musik. Nu har jag så sjukt ont i huvudet att jag tror att det kan sprängas när som helst. Behöver jag säga att jag är känslig för lite höga toner, slagverk, stränginstrument? uh, trummorna slog sönder mina öron idag, hör fortfarande hur det trummar. Men jag kan lite av paramore-decode, Bella's lullaby, Muse-supermassive black hole, kent-socker, Muse-unintended, Muse-feeling good, Muse-starlight, ja fast jag kan ju inte hela låtarna förstår väl vem som helst. Och bara på piano, eller faktiskt så kan jag Bella's lullaby på gitarr också. Som om det skulle vara något att komma med, haha.

borde få bort lite addiction för muse, börjar bli lite ohälsosamt. nej, omöjligt.


RSS 2.0